WWF Verdensnaturfonden og Tuborg har sammen lavet seks guides, der giver dig konkrete råd til at bruge plastik mere bæredygtigt i din hverdag.
HORESTA har været samarbejdspartner for guiden for spisesteder. Står der engangsplastik på menuen? Så serverer vi her et alternativ.
Tiltag mod engangsemballage og -service af især plastik er på vej, og en række plastikprodukter bliver snart forbudt eller omfattet af øgede afgifter eller udvidet producentansvar.
Se video:
Guiden for spisesteder har 3 x 3 råd, som er:
1. Gentænk
- GENOPFYLD, OG KØB STORT IND
- GENBRUG ER GOD SMAG
- KOMMUNIKÉR, OG AKTIVÉR JERES GÆSTER.
2. Sortér
- SORTÉR PLASTIK I KØKKENET
- SORTÉR FLERE AFFALDSTYPER
- INDDRAG ALLE I SORTERINGEN
3. Begræns
- SIG FARVEL TIL ENGANGSPLASTIK
- BRUG VIRTUELLE MENUKORT
- INVESTÉR I NY TAKE-AWAY EMBALLAGE
Download guiden her, og gør dit spisested klar til at imødekomme de nye plastikregler.