Babette Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Babette Guldsmeden er beliggende i det historiske København, tæt på store attraktioner som Amalienborg og den lille havfrue. Kastellet, lige overfor Babette, er et smukt bevaret 16. århundrede stjerne fæstning, der stadig huser en kirke og en dejlig gammel vindmølle.

Bygningen, med alle sine charmerende kroge, er en fornøjelse at være i, og hotellet har et orangeri, som forbinder de to dele af huset. Gården til bagsiden er en lille oase, og med de farvede lysindfald og behagelige sofaer er det et vidunderligt sted at slappe af. Luksuriøs enkelhed, glædeligt værtskab, en uhøjtidelig atmosfære og kompromisløs bæredygtighed er vores ledende stjerner.

Babette har en oplader til elbiler til rådighed på gården.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.