Horisont Hotel og Konference

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Hos Horisont Hotel & Konference finder du den perfekte kombination af hyggelige værelser, naturskønne omgivelser og god mad. Du bliver mødt af det altid smilende personale hvad enten du skal overnatte, til konference eller blot skal spise i deres a la carte restaurant Brasserie Höst. Du kan parkere gratis på en af de omkringliggende 700 parkeringspladser, hvoraf 6 er Clever ladestandere til elbiler. Du kan nå Århus midtby på 15 min og skal du på motorvejen er der kun 5 min. Det nærmeste letbanestop kan nås til fods på 10 min.

Horisont har 56 enkeltværelser med elevationssenge, og 9 dobbeltværelser. Hvert værelse har TV, eget badeværelse med håndklæder, og til at klare den krøllede skjorte hænger der en steamer i garderoben. Der er ligeledes mulighed for at lave kaffe og te på værelset.  

Udover værelser råder Horisont over 18 konferencelokaler i varierende størrelse hvor der i det største er plads til 300 gæster. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr og har udsyn til grønne områder. Lokalerne bruges også flittigt til firmafester, konfirmationer, runde fødselsdage og andre festlige begivenheder. Naturen omkring Horisont indbyder til teambuilding med kollegaerne, en gåtur omkring søen eller bare et koldt glas rosé i solen.

Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer køkkenet velsmagende danske retter med præg fra hele verden, hvor der holdes fokus på god smag og bæredygtighed. I baren kan der nydes både øl, vin og drinks.

Særlig miljøindsats

I april 2022 blev Horisont Green Key certificerede hvilket betyder at de lever op til en række konkrete og relevante miljøkrav, og gør en ekstra indsat for at passe på miljøet. Badeværelserne er installeret så der er mindre vandforbrug, og der er energibesparende belysning og lyssensorer de fleste steder. Temperaturen rundt i huset styres, så der bruges mindre energi, og Horisont køber grøn strøm. Der bruges rengøringsmidler som er bedre for miljøet og for gæsterne og de ansattes helbred, typisk Svanemærket.

Horisont er indehaver af bronzemærket i økologi, så 30-60% af råvarerne er økologiske. Køkkenet arbejder hver dag på at bekæmpe madspild, og er ligeledes certificerede med REFOOD mærket.

Horisont affaldssorterer og opfordrer deres gæster til at gøre det samme. Bl.a. bliver alt papiraffald genanvendt i samarbejde med Papirværk.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.